Opvanglocatie

locatie gastouder opvang Eigenwijs Biddinghuizen

De gastouder heeft een ruime woning die gelegen is in een rustige groene omgeving van Biddinghuizen. Gastouderopvang Eigenwijs heeft achter het huis een grote afgesloten speeltuin. De tuin is zo ingericht dat kinderen er vele mogelijkheden in hebben, zowel in spel als met ruimte. Opvanglocatie voldoet aan de gestelde eisen. De kwaliteit van de opvang wordt gecontroleerd door de GGD en het gastouderbureau. 

Binnen en buiten onze woning is er veel speelruimte en speelgoedkeuze. Binnen staat er duplo, een houten treinbaan, een keukentje, er zijn poppen, auto’s en verder vooral open einde speelgoed. Open einde speelgoed heeft vele mogelijkheden en daagt een kind uit in fantasie en creativiteit. Ook boeken, puzzels, knutselmateriaal, klei, muziekinstrumenten en spelletjes zijn activiteiten die gepakt kunnen worden. Boven is een aparte slaapkamer voor de opvangkinderen met een commode en stapelledikanten, zodat de kinderen rustig kunnen slapen in ieder een eigen bed wanneer daar behoefte aan is.

Buiten in de afgesloten achtertuin staat een trampoline met veiligheidsnet en een glijbaan. Er is een speciaal aangelegd parcours voor fietsjes en skelters. Voetballen of stappen over rivier stenen kan op het grasveld. Voor baby’s is er een grondbox, die krijgen ook ruimte om te kunnen genieten van het buiten zijn. De konijntjes Pieter, Lilly, Rambo en Speedy leven buiten in een konijnenflat en kan mee geknuffeld worden in een ren, ook staat er een volière waar dwergpapegaaien in zitten om te bekijken.

Gastouder Biddinghuizen - Opvanglocatie Gastouderopvang

Gastouderopvang Eigenwijs heeft een overall en regenkleding, zo kan een kind buiten heerlijk ravotten en is kleding met plassen stampen of uitstapjes zoals naar de kinderboerderij en het bos beschermd. Wil een kind het niet aan, dan wordt het gewoon lekker vies als hij/ zij dat wil! Kortom veel mogelijkheden om te doen en te beleven naar behoefte van het kind.

 

© 2014 – 2022 Gastouderopvang Eigenwijs