Procedure

De procedure bij Gastouderopvang Eigenwijs gaat als volgt. De gastouder bekijkt of er plek is voor u kindje op de dagen dat u opvang wenst. Als de gastouder plek heeft zal er een kennismakingsgesprek gepland worden. We zullen persoonlijk kennismaken en de opvang locatie bekijken. Voelt het daarna voor ons allemaal goed? Dan doen we de aanmelding.
Na aanmelden ontvangt u een offerte voor 48 weken opvang per jaar van minimaal 1 dag per week en 8 uren per dag. Op basis van het aantal opvanguren per maand is kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de belastingdienstDe opvangplek wordt voor u kind gereserveerd. Als een reservering geannuleerd wordt zullen daar kosten aan verbonden zijn.
Voor de start van de opvang is er bij Gastouderopvang Eigenwijs een intakegesprek met u en Deanne van het gastouderbureau Happy Kids. Deanne zal u meer informatie vertellen over het gastouderbureau.
Ik vind het belangrijk dat iedereen rustig de tijd krijgt om te wennen aan de nieuwe situatie. Het kind kan een ochtend komen wennen voordat de opvang start. Dit wordt niet in rekening gebracht. Vaker wennen is uiteraard wel mogelijk als dat beter is voor het kind.
De opvang beëindigd als het kind 4 jaar wordt. Of wanneer het kind naar de basisschool gaat. Tussentijds afmelden heeft een opzegtermijn van één maand.
 
© 2014 – 2023 Gastouderopvang Eigenwijs