Procedure

De procedure bij Gastouderopvang Eigenwijs in Biddinghuizen gaat als volgt. De gastouder zal bij interesse een kennismakingsgesprek met u plannen. We zullen kennismaken met elkaar en ik zal de woning laten zien. U kind voor een deel aan een ander toevertrouwen is iets waar u zich prettig bij moet voelen. Ook ik vind het belangrijk om mij er goed bij te voelen. 
Na aanmelden ontvangt u verdere informatie over hoe het bij Gastouderopvang Eigenwijs in zijn werk gaat. Een aanmelding is kosteloos. U ontvangt een offerte voor 48 weken opvang per jaar. Minimaal 8 uren per dag en 1 dag per week. Op basis van het aantal uren opvang per maand is kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst aan te vragen. Als een reservering geannuleerd wordt zullen er wel kosten aan verbonden zijn.
Ik zal voor de start van de opvang een intakegesprek met u en het gastouderbureau inplannen. De bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau zal u informatie over het gastouderbureau vertellen. 
Ik vind het belangrijk dat iedereen rustig de tijd krijgt om aan elkaar te wennen. 1 dagdeel kan het kind kosteloos komen wennen voordat de opvang start. Vaker wennen is uiteraard mogelijk als dat beter is voor het kind.
De opvang beëindigd als het kind 4 jaar wordt. Of wanneer het kind naar de basisschool gaat. Tussentijds afmelden heeft een opzegtermijn van één maand.
© 2014 – 2022 Gastouderopvang Eigenwijs