Kosten

Het uurtarief van de gastouder zijn de totale kosten voor kinderopvang bij gastouderopvang Eigenwijs.
Bij Gastouderbureau Happy Kids ben ik aangesloten als
franchisenemer en zijn de bureaukosten bij het uurtarief in verwerkt. Vraagouders betalen naast het uurtarief van de gastouder dus geen extra kosten voor het gastouderbureau.
Het uurtarief voor 2021 is €6,25 per kind.
Opvang is al mogelijk voor €200 per maand met recht op kinderopvangtoeslag tot €6,25 per uur.

Bij Gastouderbureau Samen betalen de vraagouders naast het uurtarief voor de gastouder bureaukosten die voor het hele gezin €35 per maand bedragen. Bij dit gastouderbureau krijgen ook de vraagouders toegang tot cursussen, trainingen en informatieavonden. De bureaukosten kunnen verspreid worden over het aantal opvanguren, zodat ook die kosten tot €6,49 vergoed zullen worden met kinderopvangtoeslag.
Het uurtarief voor 2021 is €6,00 per kind.
Met daarbij de €35 bureaukosten per maand en recht op kinderopvangtoeslag tot €6,49 per uur.

Het uurtarief is inclusief eten en drinken. Ook dingen zoals knutselmateriaal, een dagboekje, uitstapjes en verzorgingsproducten zijn bij het uurtarief inbegrepen. Babyvoeding, luiers, reservekleding en eventueel een knuffel en/ of speen mag u meenemen. 
De gastouder staat in het Landelijk Register Kinderopvang met registratienummer 738601482. Hierdoor is vanuit de belastingdienst kinderopvangtoeslag mogelijk tot 140% van de gewerkte uren en €6,49 als maximaal uurtarief. Om een proefberekening te maken hoeveel kinderopvangtoeslag u kunt ontvangen, verwijs ik u graag naar https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/
De 4 sluitingsweken en feestdagen worden uiteraard niet in rekening gebracht. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid dat vraagouders daarnaast 2 vakantieweken kunnen doorgeven. De opvanguren worden maandelijks geregistreerd en de factuur wordt via automatische incasso geïnd door het gastouderbureau. 

© 2014 – 2021 Gastouderopvang Eigenwijs