Opvanglocatie

locatie gastouder opvang Eigenwijs Biddinghuizen

De gastouder heeft een ruime woning in Biddinghuizen als opvang locatie. De woning heeft een grote afgesloten speeltuin. Alles voldoet aan de gestelde eisen voor gastouderopvang. Er wordt gecontroleerd door de GGD en het gastouderbureau. De inspectierapporten van de GGD zijn te zien op Landelijke Register Kinderopvang.

Binnen en buiten onze woning is veel speelruimte en speelgoedkeuze. Binnen staat er duplo, een houten treinbaan, een keukentje, er zijn poppen, auto’s en vooral ook open einde speelgoed. Open einde speelgoed heeft vele mogelijkheden en daagt een kind uit in fantasie en creativiteit. Ook boeken, puzzels, knutselmateriaal, klei, muziekinstrumenten en spelletjes zijn activiteiten die gepakt kunnen worden. Alle benodigdheden zoals een box en kinderstoelen zijn aanwezig. En er is natuurlijk ook speelgoed voor baby’s. Boven is een aparte slaapkamer voor de opvangkinderen met een commode en stapelledikanten, zodat de kinderen rustig kunnen slapen in ieder een eigen bed wanneer daar behoefte aan is.

Buiten in de afgesloten achtertuin staat een trampoline met veiligheidsnet, er is een speciaal aangelegd parcours voor fietsjes, skelters en diverse andere speelgoed. Een groot grasveld om te kunnen voetballen. En voor baby’s is er een grondbox zodat die ook veel ruimte hebben en kunnen genieten van het buiten zijn. De konijntjes Pieter, Lilly, Rambo en Speedy leven buiten in een konijnenflat en kan mee geknuffeld worden in een ren, ook staat er een volière waar dwergpapegaaien in zitten om naar te kijken.

Gastouderopvang Eigenwijs heeft een overall en regenkleding, zo kan een kind buiten heerlijk ravotten en is kleding met plassen stampen of uitstapjes zoals naar de kinderboerderij en het bos beschermd. Wil een kind het niet aan, dan wordt het gewoon lekker vies als hij/ zij dat wil! Kortom veel mogelijkheden om te doen en te beleven naar behoefte van het kind.

© 2014 – 2021 Gastouderopvang Eigenwijs