Opvanglocatie

De woning is een 2onder1kap met een ruime gesloten achtertuin en voldoet aan de gestelde eisen voor gastouderopvang. Dit word gecontroleerd door de GGD en het gastouderbureau. De inspectierapporten van de GGD zijn te zien op Landelijke Register Kinderopvang.

Wij wonen in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid zowel op eigen oprit, als een openbare parkeerplaats tegenover de woning. Binnen en buiten onze woning is veel speelruimte en speelgoedkeuze voor zowel een baby, dreumes als peuter. Bij de speelgoedkeuze voor binnen kunt u denken aan; duplo, houten treinbaan, poppen, auto’s, kinderkeuken, boeken, puzzels, spelletjes, muziek, knutselmateriaal, klei en houten open einde speelgoed om de kinderen uit te dagen in creativiteit. Alle benodigdheden zoals een box en kinderstoelen zijn aanwezig. Boven is een aparte slaapkamer voor de opvangkinderen, zodat de kinderen rustig kunnen slapen in ieder een eigen bed wanneer daar behoefte aan is. In de slaapkamer staan kinderopvang ledikanten en een commode.

Buiten in de afgesloten achtertuin staat een trampoline met veiligheidsnet, er is een speciaal aangelegd parcours voor fietsjes, auto’s en skelters en diverse andere speelgoed om mee te spelen. Voor baby’s is er een grondbox zodat die ook veel ruimte hebben en kunnen genieten van het buiten zijn. De konijntjes Snuffie, Pieter en Lilly leven buiten in een konijnenflat en kan mee geknuffeld worden in een ren, ook staat er een volière waar dwergpapegaaien in zitten om naar te kijken. Gastouderopvang Eigenwijs heeft een overall en regenkleding die het kind aan mag, zo kan het kind buiten heerlijk ravotten en is kleding met uitstapjes zoals naar de kinderboerderij of het bos beschermd. Kortom veel mogelijkheden om te doen en te beleven, zodat alle ontwikkelingsgebieden spelenderwijs gestimuleerd kunnen worden naar behoefte van het kind.

© 2014 – 2020 Gastouderopvang Eigenwijs