Procedure

Mocht u geïnteresseerd zijn en willen komen kijken, dan zal er een kennismakingsgesprek gepland worden. Daarin zullen we kennis maken met elkaar, de mogelijkheden bespreken en ik zal u de woning laten zien. De opvang en verzorging van u kind voor een deel aan een ander toevertrouwen is iets waar u zich prettig bij moet voelen. Mocht u na de kennismaking een goed gevoel hebben en het kind aan willen melden, dan ontvangt u verdere informatie over hoe het bij Gastouderopvang Eigenwijs in zijn werk gaat. Een aanmelding is kosteloos. U ontvangt een offerte, deze is gebaseerd op 48 weken opvang per jaar voor minimaal 8 uren per dag en 1 dag per week. Op basis van het aantal uren opvang per maand is ook kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst aan te vragen. 
Er zal voor de start van de opvang een intakegesprek plaats vinden bij Gastouderopvang Eigenwijs, hierbij zal ook Deanne van het gastouderbureau Happy Kids aanwezig zijn om informatie over het gastouderbureau te vertellen. Mocht het zo zijn dat er een reservering is gedaan en deze wordt weer geannuleerd, dan zullen daar wel kosten aan verbonden zijn. 
Het is belangrijk dat iedereen rustig de tijd krijgt om aan elkaar en de nieuwe situatie te wennen. Daarom is er de mogelijkheid om 2 ochtenden te wennen voordat de opvang van start dient te gaan. Het wennen kost u niets, en die 2 ochtenden krijgt u cadeau van Gastouderopvang Eigenwijs. Mocht het beter zijn om vaker te wennen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.
In principe wordt de opvang beëindigd als het kind 4 jaar wordt of wanneer het kind naar de basisschool gaat. Mocht u tussentijds willen afmelden, dan geldt er een opzegtermijn van één maand.
© 2014 – 2020 Gastouderopvang Eigenwijs